sfeerbeeld bij cursus grafische vormgeving

Cursussen

Bakabaka Design kan je helpen met verschillende cursussen over vormgeving.

Sommige van deze cursussen kun je ook volgen aan de Universiteit Utrecht. Werk of studeer je bij de UU, kijk dan op de pagina van de cursus. Misschien geef ik ‘m binnenkort al op jouw departement!

 

Workshops

Geen tijd voor een hele cursus? Geen nood. In een workshop leren jij en je team snel én praktisch. De lengte bepaal je zelf.

 

Iets anders?

Wil je iets anders leren? Of wil je een workshop of een lezing over design? Kan allemaal, ik overleg graag met je wat het beste bij je past. Laat een bericht achter met het contactformulier, of neem op een andere manier contact met me op.

Voor alle cursussen en workshops van Bakabaka Design gelden het cursusreglement en de Algemene Voorwaarden. Heb je een vraag? Neem dan contact met me op. Heb je een klacht? Je vindt de klachtenprocedure hier. Of vul direct het klachtenformulier in.

 

Certificering

Bakabaka Design is geregistreerd bij het CRKBO. Dat is een register dat de kwaliteit van mijn cursussen en workshops waarborgt. Dit betekent ook dat je geen btw hoeft te betalen voor je inschrijving.