Workshop Ontwerp – Voor de Wetenschap!

Je resultaten begrijpelijk overbrengen. Dat is je doel als wetenschapper, toch? Ik ga bot zijn: zonder een goed beeld ben je nergens. Een grafiek, een diagram, of een heel graphical abstract: je hebt visuele informatie nodig.

Beelden zijn ontzettend sterk gereedschap. Ze maken je resultaten snel begrijpelijk, en je trekt er makkelijk de aandacht mee. Goed ontwerp houdt die aandacht ook vast, en helpt je lezers je booschap te begrijpen.

Hoe? Ik leer het je in deze workshop Ontwerp – Voor de Wetenschap!

 

Volg de regels

In ongeveer twee uur leer je de basis van visueel ontwerp toepassen op een graphical abstract of ieder ander soort beeld. Typografie, kleur, vlakverdeling en een visueel verhaal vertellen (‘storytelling’). Geen vaag en kunstzinnig gewauwel, ik vertel je harde en praktische regels voor een beter beeld. En wanneer je die regels mag breken.

De workshop richt zich op jou: AIO, wetenschapper, of masterstudent. Maar je hebt geen bachelortitel nodig om ‘m te volgen en te begrijpen. Voorkennis heb je niet nodig. Ja, van Nederlands of Engels, de talen waarin je de workshop kunt volgen. Live of online.

Laat je werk opvallen, en maak het begrijpelijker dan ooit.

 

Gericht op jou

Ben je al bezig met een beeld, figuur, of graphical abstract, en heb je feedback nodig? Breng het vooraf in, en ik ga er mee aan de slag. Je krijgt tijdens de workshop concrete en toepasbare tips op je werk. Samen maken we het mooier en professioneler. Begrijpelijker, en opvallender.

De workshop is helemaal gericht op jou en je werk in de wetenschap. Je leert in een ontspannen en informele sfeer, offline of via een online meeting. Alleen of in een grotere groep.

 

Alles over de workshop Ontwerp – Voor de Wetenschap!

 • voor AIO’s, wetenschappers en masterstudenten
 • de workshop duurt 90 tot 150 minuten
 • geen voorkennis nodig
 • onafhankelijk van software
 • kies voor online of live
 • vanaf één persoon, tot groepen van 50 of meer
 • breng je eigen werk in
 • je ontvangt de presentatie achteraf in .pdf
 • geen ander materiaal nodig
 • in het Nederlands of het Engels

 

Wat kost ’t?

Laten we niet vaag en moeilijk doen over geld. Je hebt al een online workshop van 90 minuten voor €300*. Dat is all-in, want je hoeft geen btw te betalen.

Offline is wat duurder, maar binnen Utrecht kom ik je al graag helpen voor €400*.

Ben je student of medewerker van de Universiteit Utrecht, of op een andere manier verbonden met de UU? Dan kunnen de prijzen iets afwijken. Voor cursussen en workshops aan de UU werk ik samen met Parnassos Cultuurcentrum. Neem contact met me op voor een indicatie.

*Al deze prijzen zijn schattingen, en je kunt er geen rechten aan ontlenen. Wil je een betrouwbare prijsopgave? Vul het formulier hieronder in, en ik stuur je een offerte!

 

Plan nu je workshop!

Wil je de workshop Ontwerp – Voor de Wetenschap! volgen? Vul nu dit formulier in, en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Heb je een vraag? Stel hem in het formulier!

  Vul in elk geval alle velden met een * in. De rest mag, hoeft niet!

  Hoe heet je?

  Wat is je mailadres?*

  Wanneer wil je de workshop plannen? Mag precies, hoeft niet.

  Heb je nog andere zaken die je kwijt wilt of wilt vragen? Alles mag.

  Even controleren...

  Op alle cursussen, workshops en presentaties die ik geef, zijn het cursusregelement en de Algemene Voorwaarden van toepassing. Heb je vragen over een workshop of cursus, laat het me weten.

  Heb je een klacht? Kijk dan naar de klachtenprocedure, en vul het klachtenformulier in.

   

  Certificering

  Bakabaka Design is gecertificeerd bij het CRKBO, een register dat de kwaliteit van mijn cursussen en workshops waarborgt. Dit betekent ook dat je over deze diensten geen btw betaalt.

   

  Iets anders?

  Wil je iets anders leren? Of wil je een lezing of cursus over ontwerp in de wetenschap? Kan ik! Lijkt me super om met je te overleggen wat ik voor je kan doen. Schrijf iets in het contactformulier, of neem op een andere manier contact met me op.

  Headerbeeld door Jason Coudriet op Unsplash