Wie is Bakabaka?

Bakabaka Design is Vincent van der Vliet. Ik ben open, brutaal, en gefocust op details. Ik leg me toe op het maken van je logo, je huisstijl en je drukwerk. Met humor en een open blik. Mijn brutale adviezen, gevraagd of ongevraagd, zijn altijd inbegrepen.

Een consistente huisstijl vind ik machtig. Kleuren, typografie en andere elementen combineren voor een professioneel beeld. Mijn stijl is gedurfd maar zakelijk, rustig en speels.

Wil je zelf vormgeven? Ik leer het je. In een cursus of workshop leg ik je uit hoe je je werk laat opvallen. Individueel of in een groep. Ben je een wetenschapper? Helemaal mooi, ik heb een exacte achtergrond. Dat praat vast makkelijk.

Als ik niet aan het werk ben, maak ik digitale kust (kijk eens op mijn Instagram), speel ik videogames en bordspellen, luister ik naar synthpop of ervaar ik karaktergedreven verhalen.

 

foto: Saskia Barth