impressie creatief cv Lauren Dolor

Creatief CV ontwerp

We kennen het allemaal: het zoeken naar een baan. Hoe trek je aandacht? Hoe zorg je dat jouw brief bovenop die stapel ligt? Een creatief cv valt op.

Creatief cv geeft je zelfvertrouwen

Met enige regelmaat maak ik een creatief cv voor opdrachtgevers. Het geeft je zelfvertrouwen, en het toont dat je serieus aandacht besteedt aan het vinden van je nieuwe baan. Bovendien is het een gave manier om je sterke punten eens goed naar voren te laten komen.

Dit cv maakte ik voor een wetenschapper op zoek naar een nieuwe baan. Hier kwam mijn eigen wetenschappelijke achtergrond goed van pas! Uit de onderwerpen van haar proefschrift en afstudeerscriptie kon ik inspiratie halen voor de vormen in het cv.

‘Ik kreeg diverse complimenten van potentiële werkgevers.’

‘Lauren’ had snel duidelijk gemaakt dat blauw voor haar de enige kleuroptie was. Daar ging ik niet tegen in: deze kleur staat vaak symbool voor wetenschap, intelligentie en rust. Ze had ook al voorwerk gedaan: ze had een mooie, professionele portretfoto om in het cv te verwerken.

Word versie

Het kan natuurlijk zijn dat je sollicitatieproces wat langer duurt. Of je wilt je cv een beetje toespitsen op de functie waar je naar solliciteert (handig!). Dan is het lastig als je alleen een vaste *.pdf hebt om op te sturen. Daarom maakte ik voor ‘Lauren’ ook een  Word versie, die ze zelf aan kan passen.

Zo valt ze op bij iedere sollicitatie. In april begon ze dan ook met haar nieuwe baan!

Testimonial

‘Over werken met Bakabaka kan ik niets dan goeds zeggen. Met een goed oog voor detail en onderzoek naar mijn achtergrond wist hij een op maat gesneden ontwerp voor mijn cv te maken dat niet alleen helemaal aan mijn wensen voldeed maar waarover ik ook diverse complimenten kreeg van potentiële werkgevers.’

‘Over werken met Bakabaka kan ik niets dan goeds zeggen.’

Jij ook een creatief cv?

Wil jij ook opvallen met een creatief cv? Laat wat van je horen en we gaan kijken wat ik voor je kan doen!