uniek persoonlijk ontwerp voor het geboortekaartje van Pepijn
19 augustus 2015

Geboortekaartje Pepijn

Op 14 juli is Pepijn geboren! Voor Lottes broertje wilden Fleur en Martin een geboortekaartje in dezelfde stijl, maar met een ander kleurtje en een ander beestje. Nou, een ander beestje had ik nog ergens liggen.

De pinguïn die ik een paar jaar geleden heb ontworpen, had ik tot nu toe nog niet voor iets gebruikt. Ja, als oefenmateriaal om na te maken voor mijn cursisten Grafische Vormgeving. Nu kon hij eens ‘in het echie’ aan de slag.

Zwart geboortekaartje

Net als Lotte heeft Pepijn een zgn. spotvernis. Dat is een drukkersterm voor een laagje glimmende vernis dat op mat drukwerk wordt aangebracht na het drukken. Op zwart komt dit het beste uit. Zwart is een gewaagde kleur voor een geboortekaartje, maar Fleur en Martin durfden het aan!

Net als bij Lotte heb ik van dit ontwerp een paar andere artikelen afgeleid, maar daarover later meer.

Ben je zelf in verwachting en wil je iets unieks als geboortekaartje? Laat hieronder een reactie achter of mail me », en we maken er samen iets moois van!