1 september 2020

In-company training Adobe InDesign of Illustrator

Professionele rapporten en strakke illustraties maken binnen je eigen organisatie? Zelf je presentatie van goede afbeeldingen of diagrammen voorzien, en binnenhuis drukwerk opmaken? Is er binnen je organisatie of bedrijf behoefte aan meer kennis over vormgeven, opmaken en illustreren? Volgens mij kan ik je helpen met een in-company training over Adobe InDesign of Adobe Illustrator.

In-company training — op maat

Met een in-company training van Bakabaka Design weet je zeker dat je je achteraf voelt als een professional. Samen bepalen we vooraf wat de leerwensen zijn en wat je wilt bereiken. Op basis daarvan ga ik je adviseren welke software te gebruiken, en schatten we samen in hoe lang de training moet gaan duren. Zo nodig verspreiden we de stof over meerdere sessies.

Je leert in zo’n in-company training de beginselen van vormgeving. Daarmee ga je zelf aan de slag met je eigen materiaal! Ontwerper Vincent van der Vliet zal je geduldig en met veel humor bijstaan en de basiskneepjes van het vak leren. Zo leer je het immers het beste: hands-on en relevant!

Bij een in-company training leer je:

  • kleurenleer, typografie en vlakverdeling
  • omgaan met Adobe InDesign en/of Illustrator
  • schetsen en uitwerken van je eigen materiaal
  • digitaal aanleveren van drukwerk
  • gebruik van juiste bestandstypen voor online gebruik

Om je nieuwe kennis te oefenen, krijg je altijd een opdracht mee. Je krijgt persoonlijk feedback van Vincent per e-mail, of tijdens een eventuele volgende sessie.

En wie ben jij nou helemaal?

Goeie vraag! Naast mijn dagelijks werk als zelfstandig vormgever, doceer ik mijn vak ook al tien jaar. Aan wetenschappelijk studenten, marketeers en promovendi. Ik heb mijn eigen leermethode ontwikkeld en pas die aan naar jouw leerbehoefte. Ik sta ervoor dat de in-company training die ik voor je verzorg, de gewenste resultaten geeft! Meer over mij en mijn ervaring lees je in mijn profiel.

Interesse? Laat je horen!

Als je interesse hebt, stuur me een mail met je naam en telefoonnummer en je ervaring met grafische vormgeving, of gebruik het formulier hieronder:

Eh… ik ben maar in m’n eentje, hoor…?

Heb je geen groot bedrijf, maar wel een groot idee? Geen probleem! Bakabaka Design verzorgt ook individuele workshops voor kleine ondernemers en hobbyisten. Vul gewoon het formulier in, dan ga ik meteen kijken wat ik voor je kan doen!